dimecres, 16 de desembre del 2015

NA SILVANA HA FET UN CONTE SOBRE EL BORINOT

Us recordeu del borinot que va entrar la primera setmana a classe i va visitar cada una de les vostres estreles?
Doncs la Silvana ha redactat una història a partir d'aquella anècdota tan màgica, gràcies Silvana!
_____________________________________________________________________
EL BORINOT
                                                                   Silvana Fernàndez Muiños 1r B

Índex
Què és?
Què ens va passar?
Què diu la NASA?
Un conte
Bibliografia
QUÈ ÈS?

Insecte semblant a l'abella però de cos més gros i de fins a 3 cm de llarg, cobert de borrissol fosc i amb la trompa molt DESENVOLUPADA.




Què ens va passar?
Estàvem en tutoria quan de sobte va aparèixer un borinot, a mi em donen molta por, i es va posar en cadascuna de les nostres estreles mentre que jo em vaig posar a sota  de la taula aterroritzada.
Què diu la NASA?
“Està demostrat que aerodinàmicament és impossible que el borinot pugui volar , per la seva mida , el seu pes i la forma del seu cos. Només que ell no ho sap.”
Un conte
Això era i no era, uns nins que anaven tranquil·lament a l’institut. De sobte, una nina que es deia Silvana, va trobar un borinot que duia un ala trencada. Llavors, encara que a na Silvana li aterroritzaven els borinots li va ajudar amb els seus companys i quan el borinot es va recuperar li varem posar un nom. El nom era Lourdes. I jo sóc na Silvana.
Lourdes, agraïda per la nostra ajuda, ens va transformar en borinots i ens va mostrar on vivia i vàrem descobrir que na Lourdes és la reina dels borinots.
Nosaltres li vàrem explicar a na Lourdes que volíem tornar a ser nins, llavors na Lourdes com que ens estimava tant, ens va tornar humans i ella també es va transformar en humana, per poder ser la nostra professora.
Aquesta és la història de com va arribar na Lourdes a ser la nostra profesora.
Bibliografia




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada