dimecres, 19 d’octubre del 2016

TREBALLEM AL NOSTRE RITME



Avui ens ha quedat clar que hem de realitzar moltes tasques. Com que és dimecres, hem treballat ortografia i morfologia. Així, aquestes són les tasques que ens hem marcat:

1. Finalitzar els exercicis sobre les oclusives de la pàgina 17.
2. Començar els exercicis sobre els verb de la pàgina 14.
3. Com a activitat #PujaNota podeu dissenyar un esquema sobre el verb amb la teoria de les pàgines 12 i 13. Us recoman que us deixeu lloc al full per anar ampliant-lo al llarg del trimestre. Recordeu que podeu consultar les activitats #puja nota a les pestanyes corresponents.
4. Redacció per dimecres vinent. Ara us propòs que us inventeu el text que precedeix a aquest final:

__________________________________________ "Sembla impossible que funcioni, però amb el temps ho dominareu i us adonareu que el dolor no existeix. El dolor físic, el dolor del cor, en realitat amaguen altres sensacions, altres sentiments. I aquests són insuperables. Quan saps el que tens, és més fàcil superar-ho."

Espinosa, A. (2011). "Segon descobriment: "La paraula dolor no existeix""  Dins El món groc (6a ed., p. 42). Sant Llorenç d'Hortons: Debols!llo.
_______________________________________________________________________________________



Per redactar un text coherent, cohesionat i adequat poseu-vos en la pell de qui narra, penseu que us pot haver passat, perquè heu arribat a aquesta conclusió, què voleu transmetre, qui us llegirà...


I recordeu també allò que, com a mínim,ha de tenir la vostra redacció perquè me la lliureu:


  • Títol inventat per vosaltres.
  • Màrgens respectats i línies rectes. Si encara teniu problemes amb això podeu fer la redacció en un full de línies.
  • 4 paràgrafs com a mínim i ben diferenciats per un doble espai. Penseu que en el paràgraf inicial plantegeu o presenteu el tema i en el paràgraf final concloeu o realitzeu una reflexió, en aquest cas heu de copiar el proposat més amunt. Així, els dos del mig respondran a dues idees principals. Tot i això convé que feu algun més.
  • Dimecres serà l'únic dia per recollir la vostra redacció. Puntuarà 0,5 màxim de la nota total de procediments.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada